Monday, 7 May 2012

BIG DAY I Fyda & Azmi


Assallamualaikum.....


Kadang-kadang terasa lucu pulak bila mengingatkan kisah cinta kawan aku sorang ni.. yelah dok pulun bercinta ngan orang lain tapi kawin ngan orang lain lak tu. Yang hari-hari pandang ( keje satu kompleks) , dan hari-hari gaduh . Rupa-rupanya jodoh didepan tanpa disedari. Tapi tulah yang dinamakan jodoh. Diijabkabulkan pada 05 Mei 2012 di Muar Johor .  So buat Fyda dan Azmi , Aku ucapkan korang berbahagia hingga ke Syurga dan cepat-cepat dapat baby k.



Selamat Pengantin Baru buat Fyda dan Azmi

 Sambut jangan tak sambut Fyda.

 Kini dan boleh bertedung dibawah payung yang sama ea... dulu no no no... kekekekekeke

 Menumpang seri pengantin. Ni posing tunggu sebelum keluar untuk pergi ambil gambar kat stadium

 Lompat jangan tak lompat

 Shooting outdoor kat Taman Seribu Bunga

 Asyik gambaq pengantin ja, kami pun nak posing gak.. rajin anak2 mummy yang tolong pegangkan semua props pada hari tu nanti bole claim gaji  ngan Auntie Fyda dan Uncle Mie  yer...

Berseri -seri muka pengantin....

4 comments:

  1. bila album wedding nk siap niyh...haiyaaaa

    ReplyDelete
  2. nama incik azmi pown salah
    ktaowg bukan 1bapak taw..hahahaha
    azmi hussin

    ReplyDelete
  3. hahaha... azmi husin laa.... ;) xsalah pon..kih kih kih

    ReplyDelete
  4. album otw... :) sori ea... tp yg pasti sblm bb keluar..hehehe

    ReplyDelete