Sunday, 22 July 2012

Mengisi masa lapang...


Hahahha... petang2 ni apa la sgt aktiviti dihujung minggu ni didalam keadaan kesihatan yang masih xmengizinkan... almaklumkan keje2 umah semua dah siap, masak done! kemas umah done! mengemop, menyapu, lipat baju, membasuh.. semua done! apa lagi hadap la lappy kesayangan aku ni sambil2 baca blog, browse internet, fb , buat design merapu, menghabiskan artwork2 mggu lepas sewaktu aku admit ward aritu.... tiba2.. tut tut tut...Adam hantar sms kat mummy... apalagi  aktiviti 2 ber'sms dengan adam pun bermula ... sambil2 tgk citer ultraman ptg ni dan adam layan games dlm lappy dia.. hehehe...k tut tut..sms ni pun masuk....  korang bayangkan la... oh Adam wahai anak ku.... (ala2 mcm citer anakku sazali tu) hehehehe


No comments:

Post a Comment