Monday, 11 November 2013

Happy Birthday Mukhriz 10 tahun

Assallamualaikum....

Lip lap lip lap... dah Sepuluh Tahun usia Adam Mukhriz... dengan itu secara rasminya aku pun dah menjangkau ketuaannya... Patutla aku pasan makin banyak kedut-kedut hinggap dimuka ku ini sedangkan hero ku sorang ni makin membesarkan dengan penuh bergaya dan membesar bagaikan juara ..hehheee . Ketinggian Mukhriz pun semakin menghampiri ketinggian aku... nanti bila jalan seiringan mesti orang kata Pak we aku.. Aichewahhhhh pasan menyelubungi jiwa aku..hahhahahaha. ( Sila muntah hijau!) 

Untuk Abang, Mummy doakan abang menjadi anak yang baik, anak yang soleh dan juga anak yang bisa membuat mummy tersenyum hingga ke akhir usia mummy. Mummy tak mampu berikan  harta dan wang ringgit melimpah ruah seperti ibu-ibu diluar sana . Cukuplah sekadar makan dan pakai yang secukupnya. Ditambah pula kasih sayang yang melimpah ruah... Itu je yang mummy mampu. Mummy akui mummy ni garang ( abang selalu cakap mummy ni macam singa lapar) dan cukup suka mengomel hingga adakala nya abang bosan... Tapi semua untuk kebaikan.. Mummy yakin kalo mummy dah tak de confirm abang akan rindu ngan ngomellan mummy..hehhehehehee ( Alasan untuk terus mengomel.. kikikiki) . Dont worry day by day mummy akan improve untuk jadi the best mummy tuk korang. Bukan tu je ... mummy akan jadi best friend korang jugak. Insya Allah

Mummy juga jarang gelak besar cuma bila sekali sekala mummy gelak besar korang berdua pasti diam seketika  dengan mula tercengang kehairanan.. heheheheeheh... Tu saja je taktik... Sebenarnya mummy sayang giler kat korang.Tanpa korang sunyi sepi lah hidup mummy. Di sebalik kegarangan mummy ..mummy cuba membina kekuatan untuk membesarkan korang dengan kepayahan serta  serba kekurangan. Doakan mummy kuat ye sayang...

Tahun ni abang mintak mummy belikan pam basikal dan  juga lego askar.. So mummy kotakan permintaan abang... Untuk bonus pulak mummy belikan kek tiramitsu..Abang suka kan? mestilahkan? abang yang pilih sendiri... Anway Selamat Hari lahir yang ke 10 Tahun abang... Mummy dan adik Love You! 
 
Mummy dan abang..Kacak dan penuh bergaya...


Abang dan Adik...  dik dok pulun ushar abang..dalam hati cakap , cepat la birthday aku pulak.. Aku pun nak posing macam ni jugak ... heheheheheh...

Abang dan keknya... kek ni mummy beli waktu tengahari.. tapi dia sanggup simpan je dalam fridge ...Nak potong waktu malam... Supaya bila pasang lilin akan jadi macam ni...hehhehehe bijak bijak!


Oklah ni serba sedikit entry buat tatapan Mukhriz bila dah besar nanti... Ingat apa yang mummy pesan k... Wassallam...


No comments:

Post a Comment