Tuesday, 27 January 2015

Bunga Oh Bunga!

Assallamualaikum..

Ni nak citer ni.. Semalam aku pi la nursery kat Semabok tu.. Wahhh lama sungguh tak pergi nursery.. Semenjak aku tanam pokok tak kembang2 . Kalo 5 tahun aku tanam , lima tahun jugaklahhh saiznya masih sama.. oh! apalah malangnya nasib aku ni.. Hahahha mak aku cakap tangan aku ni panas.. Ehhh panas kerr... Hahahahaha macam2..!

So meround la aku kat nursey tu... Org lain survey pokok tu untuk hiasan 5S di opis.. Aku lak dok syokkk je pi amik gambar.. Almaklum jakun.. Hahaha sabo je la.. 

meh aku share gambaq2 yang aku maik na..

 Ni aku bagi nama Bunga Dating..Cer tgk macam burung tengah berdating kann.. Hahahha sabo je lah baca caption tu.. hati kena tabah tau! :P

ni namanya bunga rose kuncup.. Sebab dia belum kembang macam aku.. Eh!

ni dah bunga rose kembang.. macam aku.. kembang anak 2.. Keh keh keh tapi cantik kan.. Hahaha

ni bunga warna kuning.. Sebab apa? Sebab dia kuning la..

ni bunga banyak kelopak.. Berapa banyak kelopak aku tak kira.. Xdannn.. Almaklum la banyak lagi pic nak kena amik ni..

ni bunga warna putihh.. Suci je.. aku suka combination ni... Sejuk dan nyaman mata memandang..

tauke kedai ni cakap ini bunga hanya ada bila nak tibanya CNY je.. so aku bagilah nama Bunga CNY.. Hehehe Tapi color pink dia aku suka.. Kecik dan cute je.. Macam aku.. Hahhaha *pengsan!


Actually tu je nak citer.. kisah aku dan pokok bunga.. Hehehhe bye bye..

Wassallam.. 




No comments:

Post a Comment