Thursday, 2 July 2015

Tips : Hilangkan bau durian dalam kereta

Assallamualaikum...

Semalam bukak puasa macam teringin nau nak makan durian. Almaklum bukak whatsApp , fb , insta la.. Bak kata , semua media social dok upload pic durian.. Especially yang kuning-kuning tu.. Hadoiii meleleh ayaq liuq, padahal awal bulan Jun aritu abah ngan mama dah borong sakan tuk anak dia sorang ni... Tapi tu la nafsu makan bukan puasa ni mana bole tahan oiiii....

ok berbalik citer asal, biasalah bila beli durian ni confirm la kete akan bau semerbak.... Memang pitam mummy! So aku wat lagu ni...


Hhehehehe comey x? Aku amik tangkai comey durian tu, belah dua.. Pastu sumbat kat tempat air cond tu... Aku dan boh satu je.. Tak nak kete comot kononnyer..seriusly berkesan hokay... Bukan takat bau durian bau stokin Adam Mukhriz pun hilang.., hahahahaha . Sebelum ni pernah gak try buh ambi pur la, daun pandan la.. Tapi bau dia macam dah bercampur .. Lagilahh aku penin... buh perfume..?! Sorii aku allergic bau perfume ... Bole pitam! apa lagi korang try la ... tips ni aku amik dari facebook...  Tu yang test tu.. Sekali berkesan.. Sikit pun takde bau durian...Serius tarak bohong aihhh.. 

Tips yang aku terbaca dari facebook. Terima kasih buat yang berkongsi tip ni.

Durian oh durian ..! Keranamu perutku meragam.. Mana taknya bukak posa makan durian.. Sahur makan durian.. Gilosss!  La ni perut aku meragam.. Okbai! Off to toilet... 
( Pic by Mr Google)

eh.. buat pulut durian pun sedap jugak petang ni kan... Eeeeee.. Nyempat lagiiiiii.. Kah kah kah .. :p

Thanks for reading! Wassallam..

2 comments:

  1. SS tak ingat bila kali terakhir SS makan durian.. Rasanya dah lama giler kot.. Ha Ha Ha.. Tapi tips hilangkan bau durian dalam kereta ni first time jugak laa SS tengok... Good tip and sharing!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai ruginya.. Tgh musim durian ni g cari cepat... Hehhehee nanti bole test tips ni.. Confirm berkesan..,

      Delete