Wednesday, 16 September 2015

Aku dah tua

Assallamualaikum...

Arini aku takde mood nak tulis panjang-panjang...

So

Aku tulis ini aja...

Kisah hero besar dan hero kecik...


" Bila  main tak tahu penat, Lari ke sana lari ke sini " 


Kita yang kejar tengok pun penat,


Ok rasa dah tua.."


Oh Mannn.....


Ni aku petik dari "The Faiz Ibrahim " yang kata...

cuma tambah melodinya ..

Aku?   iyakan aja... Senyum macam biasa..

Wassallam... 



16 comments:

  1. hi Diyana...

    Aaaa ni Dataran 1 Malaysia Klebang.. cantik kan! tapi kalau xde jerebu confirm lagi cantek.. :D

    ReplyDelete
  2. MJ jangan kata dah tua, semakin matang gitu hihi :)

    ReplyDelete
  3. biar bertambah usia tapi hati tetap muda..hik hik hik

    ReplyDelete
  4. Sejak bila part posting tu tuko pink ni mummy? he he he

    ReplyDelete
  5. tetiba tringat ppatah, "muda sama muda, tua sama tua, " hehe2 main kejar2 dgn bapak budak2 tu jelar ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha.. Ada ea pepatah tu wak.. Mummy lupa ingatan japlah.. :p

      Delete
    2. Saya pun tengah fikir benda yang sama,...hihih wak tak berpantun pula kat sini :)

      Delete
    3. Tang mana yg sama tu Farah.... Hehehehe

      Delete
  6. tua ke? mana de..mummy tetap vogue lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tua ea.. Hadoiii kembang kuncup la mummy... Hahahaha

      Delete
    2. Yg penting jiwa masih muda remaja :)

      Delete
    3. Wahhhh muda remaja gi tu...keh keh keh

      Delete