Tuesday, 1 September 2015

Standby Telinga

Assallamualaikum...

Bila baca tajuk mesti korang ingat apa kan.. Heloo ni bukan kisah Micheal Angelo yang sanggup potong telinga untuk jadi bahan lukisannya ye.. Eerkkk tak sanggup makkk! Kali ni aku standby telinga sebab jap lagi aku bakal kena beletiaq ngan Adam sebab borang lawatan dia aku telah buat jus..... Blend baik punya! Hahhhha #menudietmummykununnya..

Borang lawatan yang aku dah blend baik punya.. ada macam peta harta karun tak?! Kikiki :p

Serius aku dah check berkali-kali tapi dah nasib borang tu bakal diblend ngan Washing Machine mummy, so nak buat lagu mana kan.. Kikiki

Actually ni borang lawatan Adam ke opis aku la.. Tempat-tempat bersejarah katanya. Aku dah cakap.. Mukhriz pun dah cakap.. 

Mukhriz : 

Hellloooo Adam ... Mummy pun bawaklahhh free je...

Lagipun bukan dah selalu pegi kerr...


Adam : 

Ala mummy bagilah peluang kat Adam nak jalan 

ngan kawan-kawan Adam. Asyik ngan mummy je.. 

Bosan arr..


Mummy : 

( Hamboiii kecik-kecik lagi dah bosan  jalan ngan mummy..

 Sob sob sob ) adik ni kena bayar tau, cian mummy.. 

Mummy mana ada duit..sambil buat muka sekupang lima det.


Adam : 

Pleaseee mummy.....

#sambil mata kelip-kelip.. 

( ish over tau!)


Mummy : 

Yelah yelahhh... Mummy kasi pegi...

 [ ni kisah aritu ] 


Kisah arini.. Tunggu jap lagi dia balik ngaji.. Sila standby telinga ngan tabahnya.. Hahahaha.. Takpe mummy dah umpan ayam goreng Upin Ipin baik punya....! Kikiki

Thanks for reading ! Wassallam.. 


21 comments:

  1. nnti camane budak tu nak bgtau cikgu dia psl borang dh kene blend baik punye tuuuh., huhu2 siannyerr., sekolah cina erk., samala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy dah kawtim ngan Adam.. Hheheee aaa sek cina..

      Delete
  2. mesti mula2 tahu adam nangis kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdenya dia nak nangis..Budak brutal tu.. Cuma tone suara je sedih.. :D

      Delete
  3. hehe ... budak sekarang kan, kawan kawan kawan aje :)

    p/s: It's me Puteri Wanita :)

    ReplyDelete
  4. Amboi mummy rasuah ayam... ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha itu sudah semestinya.. Kawtim baikk punya! :P

      Delete
  5. Tak lengkap tu borangnya. Mesti the rest dah betul2 jadi jus kan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn... Sedap gak kalo campuq ngan susu.. Yummy!

      Delete
  6. Mummy sabotaj Adam xpayah pergi lettew..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syhhhh diam2 nanti Adam dengaq.. Hahahaha

      Delete
  7. adussss....sepatah pun JM x faham apa yg tertulis atas borang tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn cakap JM , mummy pun tak paham.. Kejap2 nak suh Adam translatekan... Ntah betui ntah idak , nasib la kalo kena kelentong ngan Adam... Huaaa

      Delete
  8. mesti adam pandai cakap cina ye tak?

    ReplyDelete
  9. Mesti sedih adam..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy dah settle baik punya ngan Adam... Hehheehee

      Nanti mummy singgah na.. :D

      Delete
  10. Macam mummy dah plan je camtu. Adam kena sabotaj nie ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. syhhhh jgn bagi tau Adam.. Mampuih mummy kena piat telinga kang.. Keh keh keh :P

      Delete
  11. New Diet Taps into Pioneering Idea to Help Dieters Lose 15 Pounds within Just 21 Days!

    ReplyDelete