Friday, 13 November 2015

Ohsem Blogger Oktober

Assallamualaikum...

Salam Jumaat. Arini baru berkesempatan nak update " Top Komentor Oktober " setelah sekian lama diperam ranum. hehhehee. Memandangkan selama 5 tahun berblog, ni baru 1st time buat widget top komentor ni... nampak tak rajin tahap Power Rangers mummy menggodek blog mummy ni . kikiki tu baru Power Rangers belum lagi Iron Man, Ninja Turtle, Superman, Batman, Captain America dan lain-lain .. hahahaha :p

Buat teman-teman blogger yang sudi singgah ke Teratak Chenta Mummy ni , terima kasih daun keladi na. Sebagai perhargaan terimalahh.. jeng jeng jeng... Eh..! silalah email address  kat mummy.. julia_yana@yahoo.com.  


Jom Blogwalking Ohsem Blogger bulan ni 


Maaflah widget mummy bulan ni agak pening-pening lalat sikit bulan ni.. Tak tau nak betuikan lagu mana. Nanti mummy akan ikhtiarkan untuk betulkannya. Atau mungkinkah ini widget ini akan dibiarkan sepi dan bersawang. Kita nanti kannya ye..hehhee

Thanks for reading ! Wassalam..

107 comments:

  1. wahhhh! nama titew adalah! nama titew ada!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama titew pun ada.. rasanya baru sebulan beramas mesra ngan Mummy anak dua ni ;)

      Delete
    2. Farah.. Yeahhh! Macehh na sudi singgah blog mummy! :))

      Delete
    3. Syida.. Tu la rasa baru sebulan dua je pun.. Tp rasa dah bertahun.. Meriah sungguh berkawan dialam maya ni.. Hehehe.. :)

      Delete
    4. iye.. nama hampa dua pun ada. Macehh na sudi singgah dan meriahkan blog mummy yg dulu suram ni..hehhehee :D

      Delete
  2. Macam kenal je juara dan naib juara tuh! ;)
    Nanti kita emel Mummy ye,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. juara ngan naib juara tu dah sangat familiar

      Delete
    2. Farah.. Sebab dua org tu lahh mummy baru la gatai nak beramah mesra.. Kalo tak mummy lebih suka jadi silent follower.. Hehehe :)

      Delete
    3. Syida.. 2 org tu memang familiar sgt... Kalah retis.. Entry 3 perkataan, komen beratus2.. Hahahaha :p

      Delete
    4. haip!!! JM datang ni ehehehe

      Delete
    5. Haahhahaaha... Jemput minum JM jgn malu2.. :P

      Delete
    6. no 1 terakhir tak kenal ka kaka farrah ...adoiii tangga terakhir

      Delete
    7. Amboiiiii! Sedap jeeee bergosip sakan... ha ha ha...

      Delete
    8. biasalahh retis memang selalu jadi wakakakakakakakah

      Delete
  3. Replies
    1. Tahniah tuk Yan jugak.. Anw Thanks na sudi mai blog mummy..:)

      Delete
  4. waahhh...tahniah pada semua yg tersenarai...semua sy kenal tuhhhh heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deana punya turn bila pula... Ala komen2 pun kalangan kita jugak.. Hehhee mana mungkin tak kenal.. :)

      Delete
    2. hhahhaha....cuba sedaya upaya nnti...menembusi carta....ececehhhh....angan2 jer lebih hahahhaha

      Delete
  5. wowww... tahniah pada semua yg rajin komen.... best dpt hadiah :):

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atie punya turn bila lagi.. Ala2 xde la hadiah sgt.. Hanya tanda ingatan dan penghargaan je..

      Delete
  6. Perghhh Lawoooooooo gilakkkk banner!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala recycle yg sedia ada je... Add on sikit2 macam order kat kepci tu.. Hehheee :p

      Delete
    2. aaa buat sendiri... hhehehe bole la sikit2..

      Delete
  7. Replies
    1. Tahniah SS! Sudi mai blog mummy yg dulunya ala2 pemalu ni.. Hahahha :p

      Delete
    2. Tak pe mummy.. Pelan2... Don't worry be happy...

      Delete
    3. hehhehe.. Macehh SS. Muahhhss..

      Delete
  8. As blogger we support each other... Keep sharing everyone! Muahhhhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau I quit boleh? blogwalking maybe tak quit.. hehe

      Delete
    2. SS.. Bole wat tagline blogger ohsem ni! Pinjam ea.. Ehhh?! Amik teruslahhh.. Hahahahaha :p

      Delete
    3. Syida.. Ala tak yah nak quit sgt.. Cian mummy nanti tau.. Xde geng Perda.. T_T

      Delete
    4. Rugi kalu Quit... Kalu tak de apa nak tulis.. Entry kosong pon tak pe.. kah kah kah...

      Delete
    5. SS nak mummy bagi example tak..keh keh keh :p

      Delete
  9. Replies
    1. Hehhehee .. Khairul awak bila lagi nak boom blog mummy ni.. Hehehe :)

      Delete
  10. Tahniah semua..bila entah saya nak masuk senarai..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana .. Dah bole start dari skrg ni.. Banyak lg masa ni.. Hehehehehe :)

      Delete
  11. mummy, whatsapp boleh x mummy? haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syida.. Mummy old school, takdak whatsApp sbb pakai 3310 ja.. Kikiki

      Delete
    2. 3310 habaq hang.... ha ha ha...

      Delete
  12. Intai sini.. mana tah , bulan depan, naik nama... hahaha

    *berangan*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intai intai jugak.. Jejak sila tinggalkan.. Baru meriah. Mana tau nama naik.. Hehehe :)

      Delete
  13. wow tahniah semua geng hebat2 di atas, bulan depan nak masuk carta juga lah mommy hii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi kak Ana.. Cepat2 kasi pecah itu carta diatas.. Chaiyok2! Hehehe :))

      Delete
  14. Nk gk masuk list..ehehehehe..lawo banner..terer mummy design eh.ajo boleh dak.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apalagi jom jom... Ala besa2 ja, tarak pandai mana pun. bole2 mai la sini..hehehehe :D

      Delete
  15. mummy!!! dah ada alamat JM kan so x perlu lah nak email lagi eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyeee dah ada alamat... so takyah email lagi na..hehehhe :D

      Delete
    2. Nampak tak mummy... Jay Emm buat2 tanya... Ehh... Alamat SS pon mummy ada lagi kan? Kah Kah Kah...

      Delete
    3. hahahahaha hampa dua ni sama ja pangai.. 2,2 ada alamat , simpan kedap dlm tupperware.. :D

      Delete
  16. kalau widget prob tu mummy leh tanya sifu SS

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok nanti mummy tanya SS..dok pulon godek tak jugak settle..penin mummy!

      Delete
    2. Widget mummy tu... Tak yah letak avatar... buat berat blog je mummy.. Kasi simple sudah..

      Delete
    3. ok ok. Nanti mummy adjust. Macehh na SS

      Delete
  17. semua 9 org blogger tu JM kenal..mereka memang kaki bom!!! ada je di mana2 blog...semua mesra alam

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa depa semua memang pemes! bomm pakai kai tangan lagi.hehhehe :D dan memang cukup mesra alam sekitar..nyaman! hahahaha :p

      Delete
    2. JM yang paling kebabommm sekali ... no.1 dimana-mana ;)

      Delete
  18. Haha.... sungguh x kusangka nama ku disitu jua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe.. Huda jangan lupa email alamat na... :D

      Delete
  19. Mummy ... crocs ada sale ... lagi bnyk pilihan kaler pink...

    Hwaaaa... rugi titew dh beli haritu... hihi...

    Nnt mummy cekidout tau kt web mysale hrtu...

    Sungguh2 depa ship dr UK... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha mummy pun dok pulon review kat Mysale tadi.. byk sale crocs kat situ. murah gilos dr RM39 tuuuu... kelabu mata mummy nengoknya... tu la still dok pulon survey lagi ni..hehhhe Maceh na wat reminder....

      Delete
    2. sampai sini huda buat promo crocs yer ;) ...

      Delete
    3. Baguih tu Zie.. Saling ingat mengingati. hehhehe Mummy memang suka paki crocs ni..tahan lama .. Hero2 pun sama gak.. tp lately susah sikit nak cari sbb banyak kedai dia yg dah tutup.... hehheeh :D

      Delete
  20. tahniah kepada semuanya.. aiza jarang singgah sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe yg penting ada tinggal jejak... Nanti free free jemputlah singgah.. Heheheh :)

      Delete
  21. Replies
    1. aida x boleh lawan la semua tukang komen ni.
      memang sukar utk masuk carta :( hu hu sedih...

      Delete
    2. ala Aida.. ni buat macam kedai kopi ja.. entry tu macam tajuk sembang.. so meriah la.. hehhehe :D

      Delete
  22. timekaseh mummy tu letak nama wak jugak disituu., tanpa kawan2 yg best2 mcm mummy saperlar wak yg biasa2 ni kanns ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama wak.. Ehh mummy best ker? Hhaahha :P anw thanks sbb sudi meriahkan blog mummy.. Add jgn lupa ya..

      Delete
    2. tahniahhhhv wak...berjaya menakluk carta hahhaha

      Delete
    3. Deana pun bole jugak menembusi carta .. mana tau kan..hehehehe :D

      Delete
    4. salam pagi senin mummy julia yg juliter tuuu., hadiah dh wak terima., dh buat entri:
      http://tigalalat.blogspot.my/2015/11/top-commentator-blog-mummy-julia-yang.html#c7497964773757992155

      fantun wak satewww,
      budi yg baik dikenang juga., ;p

      Delete
    5. Wslm wak.. Thanks na sampai wat entry gitu.. Nanti mummy pi ronda k.. Jgn lupa wat ayaq sirap.. Kikiki

      Delete
  23. tahniah untuk semua pengomen tegarrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy tolong jawabkan.. sama-sama. Dah macam carta muzik2 la pulok..kikiki :P

      Delete
  24. tq buat mummy juga sebab rajin datang kat my blog ... sat no, komen seround dulu baru email :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Zie.. " We as blogger , We support each other " bak kata SS dan JM.. hehehe

      Delete
  25. super duper cantik banner tu ... pandai mummy design :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. chop ... widget komen mummy ok jer, widget tu memang akan display 30 hari sebelumnya :)

      Delete
    2. Macehhh Zie.. ala besa2 ja... sikit2 wat design tu pandai lerr.. hehehe :D

      Delete
    3. Nampak macam ok.. tp tu dia dah campur ngan bulan sebelumnya.. macamana nak buat ea Zie... Address tu nanti mummy check ea.. sbb hero2 ni asyik pegang phone.. takleh nak check email.. Anw thanks na:D

      Delete
  26. Terima kasih Mummy, tak sangka nama Zumal pun boleh tersenarai ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Zumal.. add jgn lupa email ye... :D

      Delete
  27. Wahh....tahinah kepada semuanya....mereka memang hebat² lah mummy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe... tu lahh sib baik ada kengkawan alam maya macam ni..takde sunyi sgt blog ni..hehhehee

      Delete
  28. ngeh3.. hello Mummy.. iols baru nak menapak kat sini..
    adeh tapi xleh lama lah Mummy.. robot banyak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi siti roro..tu la byk robot lately ni... Jenuh ! Hehheehe :)

      Delete
  29. tahniah buat yang tersenarai
    memang tak mampu ler nak tersenarai
    pesaing hebat2 belaka =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehee.. Ala jgn la bersaing. Buat je macam rumah sendiri takpun buat macam kedai kopi.. Nanti penuh la komen tu.. Kikiki

      Delete