Saturday, 2 January 2016

I'm back! Hehehhee

Assallamualaikum... Tak jawab dosa, jawab sayang.. Hehehhe

Mula-mula kena gelak dulu... Hahhahahaha. Ada yang rindu mummy tak..? Soklan budget retis, kekupis, kekapis, rerepis.. Mata dok jeling JM dan SS.. Keh keh keh

Sebulan mummy cuti berblog.. Almaklum bulan disember ni bulan mummy. Bulan sibuk, bulan rindu, bulan kepoh, bulan happening, bulan birthday .. All in 1 gitewww...  Nak citer satu-satu memang tak  cukup satu entry so mummy akan flashback la balik giteww..kikiki

Anw mummy and the Geng nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2016... Moga-moga akan terbit cerita -cerita yang indah-indah bagi tahun 2016 ni.. Moga bertambah ohsem.. Makin jelita dan makin kacak,  dan sebagai blogger mummy harap kita akan terus menyebarkan ilmu-ilmu yang bermanfaat sebagai bacaan umum untuk semua. 

Anw Terima kasih jugak buat blogger-blogger yang sudi mai jenguk mummy walaupun tuan rumah asyik busy memanjang. Hehhehhee Macehh semua... Muahhh!


Thanks for reading! Wassallam.. Ehh lupa nak cakap hero2 mummy dah balik. Hidupku kembali ceria... +++ huru hara. Hahhaha .. :p

37 comments:

  1. Mumyyyy... we missed u mummy

    ReplyDelete
  2. Lekaih lekaih hapdet story mory naaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah akan dipersegerakan mengarang ayat.. Hehehe

      Delete
  3. Tengs mummy kiriman tu... love u mmmuuahhh...

    Ni sapa bg alamat kita kt mumy ni..
    Hi hi hi... baik mngaku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhh dah dapat... Sorii lambat. Jenuh dok cari address , sib baik ada yg sudi kasi.. Hehe

      Nak tahu 20 sen dulu.. Hehe

      Sorry dh lama tak blogwalking.. Nanti mummy pi ronda k..

      Delete
  4. Psssstttt nk ty mn tempah FM customade tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Tu mummy buat sendiri. Nanti kita pm tepi okay... :)

      Delete
  5. salam mummy! lama aih cuti , rindu nak tgk update2 mummy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm Yana..hehehehee ni namanya cuti xhenggat.. Kikiki..

      Delete
  6. amboi mummy sempat eh jeling SS JM ! hehehe

    ReplyDelete
  7. bulan birthday? mummy december? sama lah yana pon!

    ReplyDelete
  8. bulan birthday? mummy december? sama lah yana pon!

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. yeahhhh Yellow..! tapi pink tetap dihati..hahahha :P

      Delete
  10. Amboi Mummy siap jeling lagikkk.. tak yah nak jeling sangat... Cepat update entry... Berhabuk dahhhh umah mummy nih... Dah laa pink memancor2... Kah Kah Kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala jeling2 manja je pun..keh keh keh.. tgh nak update la ni..sabaq na..kikikiki.. mana ada habuk mummy baru je vacum..kikiki.. pink tu penyeri la.. sbb tu memancor-mancor.. kah kah kah

      Delete
    2. habuk wana pink banyak melekat sni.. hehe

      Delete
    3. Hahahha tapi mummy suka habuk pink.. Meh sini meh habuk pink.. Mummy suka! Kikiki :p

      Delete
  11. Hepi new year mummy... Semoga semakin vogue!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks SS... Happy New Year tooo.... Wow makin vouge! moga2 mummy tak lupa diri..kikiki :p

      Delete
  12. happy new year mummy.. rindu nak baca celoteh mummy..cepat hapdat ok.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy New Year Syida... haiii mummy rindu awak.. hehehe :D tgh dok hupdate la ni..kikiki :P

      Delete
  13. waalaikumusalam mummy hai rindu mummy hohihi... happy my hero dah ada kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehehe... mummy pun rindu awak jugokkk.. ehhh "My Hero" hamboiii booking awai nampak..hahahaha :p

      Delete
    2. hahhahahah kita dah ada my hero... tunggu my cahaya mata belum ada lagi....

      Delete
  14. Salam singgah sini Mummy....selamat tahun baru 2016...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm Diana.. Selamat Tahun baru jugak..

      Delete