Monday, 7 March 2016

Vlog : Trip KBBA ke Taman Negara Pahang 2016

Assallamualaikum..

Yeahhh akhirnya  berjaya jugak mummy buat Vlog ke Taman Negara  Pahang bersama-sama Kelab Blogger Ben Ashaari... Ni video  yang ke 2nd time  mummy buat tau.. masih terkebil-kebil gitu. So masih banyak mistake.. So ampun dulu okay..hahaha 

Anyway mummy post video dulu sebab modem streamyx kat rumah problem la pulak. Tengah tunggu orang TM mai umah . So layan video dulu ea.. nanti dah okay mummy up macam-macam aktiviti dan cerita sepanjang berada disana. Happening ooo.. ! Semua aktiviti yang terdapat disana termasuk dengan penginapan oleh Han Rainforest Resort. So kalau korang nak pergi bole je request dengan dorang.. tak kira la jungle trekking, canopy walk, rapid shooting , lawatan ke Perkampungan Orang Asli ke dan pelbagai lagi aktiviti yang menarik.  Apalagi meh layan video dulu na... jeng jeng jeng



Trip Kelab Blogger Ben Ashaari ke Taman Negara Pahang
19- 21 Februari 2016

Hopefully korang enjoy video tak seberapa dari mummy ni ye. Pastu jangan lupa subscribe account You Tube  mummy ni tau.. Suh orang orang subscribe tapi macam banyak sangat videonya..padahal baru je seketui.  hahahhaa Takpe takpe semangat nak buat tu dah ada kan..hahhaha

Thanks for reading! Wassallam

18 comments:

  1. haha best kan taman negara,

    ReplyDelete
  2. belum pernah sampai lagi mummy. best buat aktiviti lasak. lama dah teringin dan agak kempunan di situ. hehehe. wireless mmg problem skrg mummy sebab ada masalah kabel dasar laut..

    #singgahpetang

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe ada rezeki nanti sampai la tu..

      la ye ker... hopefully cepatlah okay..azab sungguh update pakai data ni.. kopak kopak.. :(

      Delete
  3. agaknya berapa anak tangga nk ke atas tu ek..kira x..huhu.. ramping lah peha mummy pah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dan nak kira..pakai naik je. masalahnya tak ramping2, mengembang lagi ada lah.. huaaaa

      Delete
  4. okey ! bideo tak boleh tengok... sobbbb *larik sambil kesat2 idong*

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolololo ciannyer dia.. xpe nanti try lagi ea.. rugi tak tengok..hehhehee Saja dok perangat! kikiki :p

      Delete
  5. rajinnya mummy siap buat vlog ... simpan buat kenangan kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok pulon buat sikit2 nak jadikan memori... nanti dh besaq hero2 bole tengok..:D

      Delete
  6. happening tul!nasib ada video rapid shooting, puas dok fikir apa benda lah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aktiviti penuh tu yang buat happening... hahahha tu la ingat nak tempek video kat entry.. tunggu tenet kat umah ok dulu na..heheh :D

      Delete
  7. untungnya mummy dapat rasai pengalaman ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Syukur Alhamdullilah.. ada kesempatan join aktiviti macam ni.. :D

      Delete
  8. Perhhhh terbaek.... best best...
    nak ikot...

    Mumy lenkali nk g aktiviti camni ajak lah i...

    I suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah kalo ada aktiviti macam ni nanti mummy ajak okay... :D

      Delete
  9. menarik...tentu seronok kan mummy ada pengalaman macam ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulahh dah lama teringin.. akhirnya tercapai jugak.. Best dpt pengalaman macm ni.. memang Terbaeklahhh!

      Delete