Tuesday, 12 April 2016

Bila orang dah tak suka...Please move on laaa !

Assallamualaikum... Hi Muah Ciked....

Sebenarnya kan mummy tengah dalam dilema, kejap kejap kena kacau.. kejap kejap kena kacau.. Sian mummy tau... nak nak lepas baca status adik mummy ni..... huaaa T_T




Ye mummy akui mummy memang suka dia, fall in love giteww.. waktu mula -mula dia dapat phone , memang lahh mummy yang kejap-kejap call dia, whatsApp dia, we chat dia.. tapi sekarang dah terbalik pulakk.. dia pulak yang rajin kacau mummy. Oh! Tak aman hidupku ini. Tengah masak pun dia kacau.. baru nak tido pun dia kacau.. nak buat macamana ni..  

"Umpama mandi tak basah tidur tak lena" katanya laa  kalo mummy tak text dan call dia.. rindu memanjang katanya.. hamboiii!!

Tu belum lagi bila time  sibuk nak lipat kain yang penuh cabaran tu.. mummy is sentap hokay! Bukan takat tu aje .. tengah buat keje pun dia kacau.. help! help! 

Siapa ?
.
.
.
.
Nah? 


Hehehehehe ... Sapa lagi Hero besaq mummy la.. dok pulon kacau pagi petang siang malam.. huaaaa...  tapi ni semua dah settle.. Ni kes aritu! saja nak #throwback balik.  hehehehe Hero besaq ni memang macam ni, tak senang tengok mummy senang...ada je akai dia nak kacau mummy.. babab kang!  ker nak piat telinga.. hehehe   ni namanya kacau maknya secara alam maya. Walaupun dok satu rumah... eeee

Dah dah mummy nak sambung keje.. tata... [ Sebenarnya tengah streess sebab kena baca buku tebal-tebal ni..hehhe ] tata titi tutu

Thanks for reading! Wassallam..

60 comments:

  1. Waalaikumsalam Mummy...
    Wah..ada peminat rupanya...hihi..cute

    ReplyDelete
    Replies
    1. HI Fidah... aaa peminat tegar sejak dari dlm perut mummynya lagi tau ..hahaha :P

      Delete
    2. ha ha...
      anak2 dara aida memang suka wassap aida tau, mummy.
      image love la.
      image smiley tu la.

      Delete
    3. hahahah budak2 memang macam tu.. tu style hero kecik... suka hantar icon love love giteww..

      Delete
  2. Replies
    1. hi Yana... kikiki memang serius pun, nak lipat kain pun tak senang..heheh :P

      Delete
    2. hahhaha, kejap kejap bunyi kejap kejap bunyi phone tu kan

      Delete
    3. aaaaa naik lemas dengor bunyinya.. hehehehe

      Delete
  3. Replies
    1. aaaa memang terlebih nakai budak romantik sorang ni.. banyak kesabaran yg diperlukan..hehehe :P

      Delete
    2. Comel je dia nyakat mummy dia ;)

      Delete
    3. Sekali sekala comel.. lama lama gewam... hahaha :p

      Delete
    4. hahahahah dah biasa dah.. :D

      Delete
  4. Balas Mummy..nanti ada orang merajuk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak kuasa mummy.. busy busy! hahhaa.. Ala bagi makan je hilanglah majuk.. kena pulak ayam goreng, lagilah tak majuk..kikiki :P

      Delete
  5. wahhhh ada peminat dalam diam... nak kenal adam mukhriz boleh tak hahhahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa peminat sejak azali katanya.. kikiki ... haip haip.. nak kenai anak, kena kenai mummynya dulu.. kikiiki :p

      Delete
  6. hahaha...bab menyakat serah pada dia eik mummy

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe Yan.. kecik beso mummy nengokkan nya.. hihi

      Delete
  7. Jgn stress.. nanti cepat kedut..hiii

    ReplyDelete
  8. Mummyyyyyyy! Datang mendarat kat sini!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pakai jet pejuang ker hapa ni.. mendarat bagai.. kikikiki

      Delete
  9. Masuk perenggan kedua dah dapat agak,..mesti ni angkara salah satu hero pujaan hati Mummy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama le kita farrah.
      da dpt agak :)
      sungguh pandai mummy pancing dgn tajuk ekk :)

      Delete
    2. hahahahaha Macam tau tau aja Farah ni ... baru nak buat suspen..

      Delete
    3. hahhahaha Alamak Aida makan pancing la.. lalalalallaa :p

      Delete
  10. kalu kena kacau kat wasap... Cer mute setahun... tak pon.. block... kah kah kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haip haip.. takleh takleh.. nanti ai rindu bertahun kang.. walaupun tak berbalas dapat baca pun jadilah.. hahahaha :p

      Delete
  11. Part paling sakit mata... backgroud screen pon pink! hadoiiiii.... tolongggg.... butaaaa mata betaaaa... ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahhahaha.. bertabahlahh.. #jenuhgelakaihhh.. :p

      Delete
  12. Semalam layan Hafiz hamidun kat trek celebriti... org perakkk roperrrnyaa demeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitewww la nampaknya... ooo kome doyan dan berbunga.. lalala

      Delete
  13. Buku tebal2 tu.. kasi rebus je mummy.... Hilang stress... kah kah kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. benarrrrr...
      buku pe mummy baca tu?

      Delete
    2. hahahhahaa... Rebus? Oh tidakkk...

      Delete
    3. Buku Seni Ukiran Rumah Melayu Melaka da... susah bakhang!

      Delete
  14. sweetnye kene kacau mcm tu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. mula2 sweet lamo2 kecik besaq je mummy tengok dia tu.. hehehe

      Delete
  15. aiikkk..ingtkn peminat mane lah...saspen

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahhaa .. mak , ni peminat sejak azali namanya..

      Delete
  16. ..siap kena cap sombong ko..ambek hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasai.. kes naya ja.. hahahaha :p

      Delete
    2. Siap what ever tu yang rasa nak padan muka... Kah kah kah...

      Delete
  17. Alah Mummy ni kan suka buat orang suspen tau. Hihi ! Engat kan ape la, ghupe nyer anak dia yang kacau. Hihihiiiiiii !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... nilah peminat tegar dlm hidup mummy.. tak hero kecik, mesti hero besaq.. hehehe

      Delete
    2. Seronok bila layan anak-anak yang da besar ni. Dah boleh jadi kawan da. =D Siap boleh cop sombong lagi. Kuikui !

      Delete
  18. hahaha.. nak kacau mummy jugak lahhh

    ReplyDelete
  19. Mumy...comel... mmg comel... hihi... tu je mampu nak cakap ...

    Hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mummy memang comel pun... hahahaha larikkkkk!

      Delete
  20. Hehe ingat siapa ler yang kacau mummy, hero besaq rupanya... syok main WhatsApp kan ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaa... hero besaq la sapa lagi.. Kaki menyakat kat umah mummy ni..hehehhee

      Yelahh wi-fi free katakan... adoii la

      Delete
  21. HAHA....ingt secret admirer mane lah tdi.hehehe..mommy jgnla sombong..kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulahhh dok penaya mummy dia aja la hero besaq ni..hehhee

      Sombong sekali sekala takpa ikut situasi..hahaha :p

      Delete
  22. sblm tidur mmg kena off . klu tak mmg ada je bunyi whatsapp masuk kan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe.. mummy jarang off phone melainkan bateri habis ... memang berbunyi je la, nasib baik charge kat ruang tamu , selamat mummy dari pencemaran bunyi.hehhee :D

      Delete
  23. Hahaahaha rajin btol la hero besar ganggu mommy..janagn ganggu mommy tau..nnt mommy mmarahhhh

    ReplyDelete