Monday, 2 May 2016

Aku Si Penembak Rambang.. Oh! Rambanglah sangat..

Assallamualaikum... Hi wat apa tu ?

Hai selamat hari buruh... ! Biasalah bila cuti-cuti ni , mummy nya still tak cuti jugak buat kerja rumah. Listing Penuh! Bukak mata je nampak mesin basuh... lalu depan sikit ehh.. nampak kain tak lipat lagi... jalan lagi..ehh nampak sampah.. jalan lagi eh... nampak cadar tak tarik lagi... ehh jalan lagi.....alamak dapur belum berasap lagi la ... wahh banyaknya jalan.. besarkan umah mummy , padahal jalan kat umah macam roundabout. keh keh keh :p

Tengah dok sakan mengemas ranting-ranting dan rumput-rumput yang semakin manja tumbuh di belakang rumah, budak-budak comel yang notty pulak sibuk berkejar-kejaran ... Habis semua di langgar. Oiii ingat kaki mummy ni tiang lampu ka. Yelahh selalunya asyik dok luar je. bila mummy cuti ni barulah  dorang boleh keluar masuk ikut suka hati macam rumah sendiri. Hamboii banyak cantik! ni rumah mummy tau.. Cukup bulan jangan lupa bayaq sewa! ahhahaha :P

Dek asyik terlalu girang akibat berjangkit dengan budak-budak comel ni.. Langkah mummy pantas ke ruang tamu mencapai kamera. 

Klik 
klik 
klik! 
Loooooooadingg..... 
Memori sedang dirakam.... 

Nasib baik kamera digital.. sekejap je la semua dapat dilihat. Ehhh ! Cantekkkk... pasan pulak si penembak rambang ni..hahhhaa #muntahpink!

"Oiii Penembak rambang... kenapa amik gambaq ai.. Esk janngan lupa tolak duit sewa rumah tau!"
Mungkinkah itu yang dikatakan oleh budak noty bernama Comel ni... hehhehe

Opss Aksi 18sx...! Budak tak cukup umur sila pejam mata :P


" Adoiii dia amik lagi..... ish muka serius.....muka serius .. mana tau masuk majalah MASKULIN next month! ...  " klik... 

Si Kucing Samseng pula sedang gagah memerhati... " Hamboiii dia je nak interframe...Turn aku bila! Aku pun nak masuk majalah MASKULIN jugakkk.. ...ehh tak naklahh tak glamour! hah! Cover majalah MANGGA pun okay jugak, posing pakai bikini tepi kolam... " perghhh seksi siut!

" Apa ??? Muka korang yang tak sudah ni ada hati nak masuk majalah..walawehhhh aku lagi sesuai tau, kulitku mulus, pipi ku ramping , bercorak benggal lagi... cukup jelita hokay!" " dah dah korang jangan perasan...  Mummy take my photo please.... hehhhe "


Sekian kisah merapu dihujung minggu. Apasal la aku update entry ni. Padahal tengah tengok draft lain. hahahaha. Biasalah orang bujang jiwanya kacau..! Bye..

Thanks for reading ! Wassallam

21 comments:

  1. Replies
    1. hahahahaha.. ala acik tutup ler mata.. kikiki :p

      Delete
  2. pandai mummy amek gambar.. cecantik semuaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macehh Siti.. ala bole la sikit2.. hehehe :)

      Delete
  3. Knock knock. Assalamu'alaikum.
    Mummy, saya datang nih! Sorry lama tak jengah sini.
    First, suka tengok gambar.
    Second, baca entri ni buat saya senyummmmm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassallam Farah...
      Takpa mummy paham .. hehehee

      macehh suka tengok dan suka baca.. jgn gelak kat tempat awam sudah.. hahahaha :p

      Delete
  4. td first nmpk mcm lembaga lak.. haha

    ReplyDelete
  5. Alamak gambar 18sx kite tak cukup umo lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaaha.. jgn main2 18sx tu.. sila pejam mata-mata rapat.. Cannot buka-buka okay.. hahahah :p

      Delete
  6. kucing mmg penghibur jiwa . dlm bilik saya ni ada satu kucing yg mmg tak mau dok tpt lain . tutup pintu , bising nak masuk . jadinya klu tuannya boring , habislah dia kena gomol... hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann mummy pun sama.. Kadang2 tu siap ajak sembang lagi.. hahahha :p

      Tapi kucing mummy ni pemalu sikit..mengiau bila perlu je.. hahaha :p

      Delete
  7. Replies
    1. aaaa bulat dan sexy giteww.. hehehehe :)

      Delete
  8. TEMBAK yang mengena..kalau JM lah mmg tersasar terus

    ReplyDelete
  9. TEMBAK yg mengena..klaau JM yg tembak sah tersasar ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila kerja keras dengan lebih gigih ye.. :)

      Delete
  10. comel semua nyer yg dlm gambo tu.
    walaupun 18sx.
    cantik la gambo yg diambil. ada seni disitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee.. Macehh Aida...

      hahaha 18sx sungguh kan.. :p

      Delete