Thursday, 6 October 2016

Cetak gambar cara mudah dengan We Print dari Liberty Printing

Assallamualaikum...

We Print merupakan sebuah Mesin Printing yang menghasilkan gambar-gambar yang berkualiti tinggi dengan hanya menggunakan Applikasi We Chat. Ianya semakin popular dan  semakin kerap digunakan didalam sesebuah pameran, roadshow mahupun photobooth event sejak  ianya dibawa ke Malaysia pada tahun 2015.


Untuk memudahkan cara mengabadikan kenangan yang diambil korang bolehlah print semua gambar-gambar korang tu kat We Print oleh Libery Printing. Caranya mudah je pun..

Apa yang korang perlu lakukan? Hanya membuka aplikasi We Chat. Scan QR Code dibawah pada mesin tersebut , upload gambar yang terdapat pada phone korang, masukkan ID pada screen. Taraaaa A Good Quality of photo Paper done dalam masa 60 saat. Wow teruja tak?

Scan QR Code ni dan korang layak mendapat diskaun 10% bagi pembaca blog mummy. Sah digunakan sehingga 30 November 2016.

Printing Machine We Print


Step-step untuk print yang perlu korang follow

Tarrraaaa ...

Gambar-gambar yang mummy print

Buat yang sedia maklum , mummy ni memang suka bergambar .. baik pakai phone mahupun kamera .. Tapi balik-balik mummy hanya mampu simpan kat dalam lappy, external takpun dalam phone. Ada jugak yang mummy post kat dalam Media Social seperti Instagram , Facebook , Thumblr, Pintrest dan juga  Blog.  Tu pun tak semualah ..  Tu kalau tetiba terdeactive page atau terdelete gambar .... adehhh Mana nak cari balik, memori dah lepas tu.. tak bole nak gostan-gostan balik. So jawabnya takde kenanganlah jawabnya.. sobssss ! So korang memang wajib kena print menggunakan We Print Machine.. Mudah , Cepat dan Berkualiti!

 Keychain muka mummy and the geng . Bertambah lagilah koleksi keychain mummy.
 I Like!

Selain itu juga We Print Machine ini juga amat sesuai digunakan didalam sebarang majlis korporat atau peribadi, WePrint adalah sentiasa mampu menarik orang ramai dari pelbagai lapisan masyarakat untuk mencetak gambar kegemaran mereka ke atas bahan yang berbeza, termasuk kertas foto, kertas magnetik, butang lencana dan sarung telefon. 

Untuk maklumat lanjut mengenai Machine We Print dan segala produk dibawah Liberty Printing boleh layari Websitenya iaitu :- 



Dan sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Add: 6, 6A & 6B, 
Jalan Harmoni 1A/KU3,
Kristal Klang Commercial Centre,
 42100 Klang, Selangor.

Contact number012-201 3674 (Stella Ng)

Email: order@libertyprinting.com.my


Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)

Sekian , Wassallam

6 comments:

  1. a great review ni.
    sebab mcm aida ler, takde print gambo dah.
    sekadar photobook. selain dari tu, takde langsung print gambo.
    bila mak abah aida nak tgk gambo cucu, tunjuk phone.
    this is a great effort by we print :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Aida.. Tulah kita ni amik gamboo pandai tapi bila print tak.. lepas ada ni senang sikit nak print.. hehhe :)

      Delete
  2. comelnya gambar... berkenan kita tengok

    ReplyDelete
  3. cantiknya gambr tu..keychain pun best..nak juge!!

    ReplyDelete