Saturday, 12 November 2016

Online Revolution di Lazada kini bermula ( 11 Nov - 14 Dis 2016)

Assallamualaikum...

Yeahhh!!


Lazada Malaysia telah membuka tirai kepada jualan dalam talian terbesar di Asia Tenggara, “Online Revolution” dengan penyertaan lebih daripada 1000 jenama dan 55 000 peniaga tempatan dan juga antarabangsa. Acara selama sebulan ini yang akan bermula mulai 11 November 2016 sehingga 14 Disember 2016. Ianya juga merupakan sebuah jualan “Online Revolution” yang kelima semenjak pelancarannya pada tahun 2012.

&'"
./*!"&'""(")"%"! "-"" &'""(")"%" "#"* !""++ "%
# #"""#"%,-"""%"*"%%
./*!"&'""(")"%"
Untuk kali ini "Online Revolution"  Lazada ini akan diadakan selama sebulan bermula dari 11 November ini sehingga 14 Disember 2016. Wow ! Untuk mereka-mereka  yang suka bershopping atas talian ni, Apalagi ... ! Tolong jangan lepaskan peluang yang ada didepan mata .. Seperti yang sedia maklum Lazada sememang terkenal dengan penyertaan daripada pelbagai jenama-jenama terkemuka disamping menawarkan  harga yang cukup berpatutan disamping jualan daripada beraneka produk-produk popular dan berkualiti. 



Tema jualan "Online Revolution " kali ini adalah " Jenama Untuk Semua  / Brands For All yang menandakan evolusi Lazada sebagai hab untuk jenama-jenama yang seringkali menjadi kegemaran rakyat Malaysia. Antaranya Drypers , Lo'real, Nestle , Samsung , Bosch, Tesco, Sports Direct dan pelbagai lagi. 

Apa yang menarik Sempena "Online Revolution Lazada ni?

11 Nov 2016
MEGA SALE

12-17 Nov 2016
Beauty Fanatics
(Diskaun Sehingga 70%)

18-24 Nov 2016
Family Superstars
(Diskaun Sehingga 70%)

25-28 Nov 2016
Black Friday/ Cyber Monday
(Diskaun Sehingga 80%)

29 Nov-05 Dis 2016
Techies
(Diskaun Sehingga 70%)

06-11 Dec 2016
Trendsetter
(Diskaun Sehingga 70%)

12-14 Dec 2016
3 Hari Sahaja
 ( MEGA SALE)


Untuk maklumat lanjut sila layari:-


Parcel Of Joy
 
Baru-baru ni mummy ada menerima hadiah daripada Lazada yang lebih dikenali sebagai "Parcel Of Joy" . Terdapat 11 barangan daripada jenama-jenama terkenal yang terdapat di Lazada.  Antaranya Wet Tissue dari Mamipoko , Nestle , Manual Chopper daripada Tefal , Beg Ola Bola dari Milo , Maggi  , Lactokid, Loreal dan pelbagai lagi.. Apalagi senyum sampai ke pipi la mummy. Nak pulak dapat Bag Ola Bola dari Milo tu, huh senanglah mummy nak sumbat semua barang-barang sukan mummy kat dalam kereta. Hehehhe. Terima Kasih LAZADA 



Parcel Of Joy Mummy dari Lazada.. Macam-macam ada!
 
Manual Chopper dari Tefal . Lepas ni takyah la susah -susah nak tumbuk pakai lesung batu kan. Chopper ni dah memudahkan kerja mummy.hehhee

Beg Ola Bola

Thanks For Reading! Wassallam
Love , Mummy JA

21 comments:

  1. SS tak tahu nak beli apa... ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaa.. kalo SS tak tau nak beli apa , meh sini mummy bagi listing untuk SS belikan tuk mummy.. hahahaa

      Delete
  2. ala...dah missed date 11.11...

    okay tunggu next offer lak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lahhh pasal.. dah termiss pulak.. tapi takpe ada Mega Sale lain sedang menungggu tu.. hehehee

      Delete
  3. bermula 18 nov - nnti kita terjah hari2 k

    ReplyDelete
  4. Lazada berhantuuu. Bila masuk macam macam rasa nak beli. Hahaah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn... tapi mummy ni asyik masuk cart of wishlist je... hahahaha.. Takut over shopping..biasalah mak2..hahaa :p

      Delete
  5. cantik beg ola bola dia..nad semua warna hijau..ehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn.. mummy pun suka, senang nak masuk kan barang sport mummy. huntunglah suka hijau, tapi mummy nak pink..kikiki :p

      Delete
  6. byknye mummy dapat dari paecel of joy tu...cmne leh dapat eh..jeles lak...bak sini satu boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la dorang mintak alamat,mummy kasi je la... hehehhee.. Meh sini jumpa mummy kat Melaka na, nanti mummy kasi..heheheh

      Delete
  7. ish tergoda sebenarnya..tp tgh simpan duit utk melancong..mcm mana ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. alang2 tu tgh simpan, simpankan tuk mummy sekali na..hahaha

      Delete
  8. mummy! x sudi JOIN GA JM & SS ke keh keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah join JM... hehhehee Terkebil-kebil belajo ngan SS ni..hahaha :D

      Delete
  9. Wahh bestnya..kita pon dapat jugak mummy..best kan macam2 ada dlm box tuu..Ok laa blh cuba chopper baru..jom masak2 kat dapur ..takyah susah2 main potong2 ngan pisau dah pasni kita chop2 jer mummy..tak gitu hehehe

    ReplyDelete
  10. Sports betting system makes +$3,624 profit last week!

    Z-Code System winning picks and predictions for NFL, NBA, MLB & NHL!

    ReplyDelete
  11. Yes, it’s time to save huge amounts and double the fun of shopping from my favorite brands, as Malaysia’s Online Revolution Sale is all set to begin.

    ReplyDelete