Tuesday, 15 November 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel

Assallamualaikum..

Ada ni hah.. tengok dok godek-godek Blog dua Top Blogger Travel SS dan Jari Manis ni.. Sebenarnya mummy ni memang tak reti join GA bukan tak nak join tau.. tapi tak reti hokay.. Tak tau nak tempek apa dan tak tau nak tulis apa... Tapi disebabkan sayang sangat kat dua blogger comey tomey dua orang ni.. meh mummy joinlah jugak... hahhahaa ( Aci tak ayat bodek macam tu..hahhhaha :p) Kunun -kununnya nak  dapat Fridge Magnet FREE lah .hahahhaa :P

Shanghai Fridge Magnet Giveaway akan berlangsung selama sebulan dari
7 Nov 2016 - 7 Dis 2016



Untuk maklumat lanjut mengenai Giveaway ni sila klik banner kat atas...

Dengan ini mummy nak tag..


Ok Selamat Mencuba Nasib...

Thanks for Reading! Wassallam
Love , Mummy JA

23 comments:

  1. all the best dear ;D kita pun join jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Mommmy Cici.. Mummy ingat nak tag Mommy Cici , tapi dia dah join dulu..hehehe :D
      Same goes to u.. Gud Luck!

      Delete
  2. clap..clap..clapp! mummy berjaya up entri ni...semang je kan...macih mummy support GA kam iberdua ni..love u!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. Finally berjaya jugakkk.. love both of u too.. Muahhsss

      Delete
  3. Gelak bertubi boleh tak mummy???? Siap personel coach lagi kan camne nak tepek GA.. Lawakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oit oit oit.. tak habis gelak lagi ea..babab kang..

      Delete
  4. Nak tepuk tepuk tangan sebab mummy berjaya buat entry GA... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  5. Apa2 pon good luck untuk mummy.. Jangan lupa petik button follower kat blog SS.. Kalu tak... Tak cukup syarat... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah berkurun lamanya mummy follow.. atau kena unfollow balik pastu follow..hahahaa

      Delete
  6. Replies
    1. Macehh MisDiarios tanpa wajah..ehehehe :D

      Delete
  7. Gud Luck ye Mummy Julia.. suke gak kumpul FM ni..

    ReplyDelete
  8. Fuyoo mummy join eaa...ok ok nanti nak.join jgak laa..lama tak singgah blog diaorang tu hehee

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 96. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  10. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
  11. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  12. Blogwalking sini..done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  13. Tinggal jejak kat sini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my
    All the best

    ReplyDelete