Thursday, 16 March 2017

Manhattan Fish Market : Promosi Buy 1 Get 1 Free

Assallamualaikum...

Macam berlawan-lawan pulak aku tengok la ni, ada restoran yang Buy 1 Get 1 Free , ada yang certain-certain pulak harga half prize.. Hish..!  Jadi mummy pulak .. sibuk pulak jadi tukang rasa .. Sedap habaq kat kawan-kawan blog.. Tak sedap kalo , habaq mai kat cashier.. hhehee


Ok kali ni yang jadi pilihan , Manhattan Fish Market , Mahkota Parade Melaka. #MFMmy. Entry ni kena habaq awai-awai sebab promosi ni bermula dari 13-17 Mac 2017 sahaja tetapi tidak tearmasuk AEON Mall Kota Bharu, KB Mall, Cenang Mall Langkawi dan Kuala Terengganu.

Beli satu Mediterranean Baked Fish  dapatlah lagi satu  Mediterranean Baked Fish yang berharga RM19.00 termasuk GST RM20.00 jadinyalah.. So amatlah berbaloi-baloi. Hehehe  Restoran ni memang penuh dengan orang sokmo dan suasananya riuh sama je macam pasar. So amatlah sesuai sangat dengan namanya. Hahahha 😂😂



Meh meh mummy sikit review tentang rasanya pulak. Sebenarnya mummy baca jugak komen-komen yang terdapat pada Facebook dorang... Dorang kata indah rupa dari hidangannya.. hehhehe. Ramai yang complain la. Tapi takpe kita pi rasa dulu..

Ermmmm yum ... Sedap! Ikan dia juicy kata omputih.. Fresh dan Sedap la.. Nasi dia pun berderai.. So buat korang selalu judge dari komen orang lain , baik pi rasa dulu baru lah buat kesimpulan na. Setiap orang tekaknya lain-lain tak giteww...Cuma gambar promosi dengan mennu yang dihidangkan takdelah sama rupanya... Tu je... Lain not bad ! Dah nama pun harga promosi kann...




Mediterranean Baked Fish

Apalagi buat peminat makanan laut/ seafood boleh try .. bukan ni je pelbagai menu yang ada kat situ..Mummy ni tak sabaq nak rasa lobster dia .. Menggoda gilerr kot! Nasib baiklah perut mummy ni satu, kalo dua..mau mummy order banyak..hahhha . Apalagi cepatlah try na..

Thanks For Reading! Wassallam

4 comments:

  1. ha kan, sedap is subjektif, tekak masing2..kite suka gak manhantan ni, tapi tk leh mkn bnyk2 muak... rm 20.00, dapat dua ok sgt dah tu... hari ni last ek...ermmm

    ReplyDelete
  2. errrr mummy.
    tapi ni dapat mesej dari kawan ada yang start 20 mac.

    promo ni ikut outlet ke mummy?

    ReplyDelete
  3. wah sedapnya, tapi dah last hari ni

    ReplyDelete
  4. meh la banje i kat Manhattan plak...amboi sedap betul ha....menggoda jer..

    ReplyDelete