Thursday, 23 March 2017

Starbucks Malaysia Promosi RM 10 ( 23 -24 Mac 2017)

Assallamualaikum... Selamat Hari Khamis Uols!

Starbucks Malaysia sekarang ada buat promosi tau , RM 10 untuk  Golden Sesame Caramel Crunch Frappuccino and Nutty Peppermint Mocha Frappuccino sahaja. Sah untuk hari ini dan esok . 23 Mac- 24 Mac 2017 ( 2 hari sahaja) . So sapa-sapa yang merasakan dia tu penggemar coffee bolehlah dapatkan segera di Starbucks yang berhampiran. Untuksyarat dan terma mummy dah senaraikan dibawah ye...
 
Valencia Orange Cocoa Cappuccino

Oh ! Lupa nak cakap sekarang Starbucks ada memperkenal beberapa perisa baru seperti Tahitian Vanilla Mocchiato , Valencia Orange Cocoa Cappuccino dan juga Coconut Water Espresso Shakerato .  So Selamat Mencuba ye...

 

ENJOY SELECTED FRAPPUCCINO AT RM10 ONLY

Terms and Conditions:
  1. Only applicable on 23 & 24 March 2017 only.
  2. Promotion only applies to Golden Sesame Caramel Crunch Frappuccino and Nutty Peppermint Mocha Frappuccino.
  3. RM10 promotion is valid for Tall size only.
  4. RM1 will be charged for each upsize.
  5. Not valid with any other promotions or discounts.
  6. Not entitled for Starbucks Card reward.

30% OFF SELECTED MERCHANDISE WITH A PURCHASE OF A GRANDE BEVERAGE

Terms and Conditions:
  1. Only applicable on the 23rd March - 7th April 2017, or while stocks last
  2. Not valid with any other promotions or discounts.

GET A COMPLIMENTARY STARBUCKS TRAVEL TAG WHEN YOU ACTIVATE/RELOAD A MINIMUM OF RM100 INTO A STARBUCKS CARD

Terms and Conditions:
  1. While stocks last.
  2. Applicable for in store activation/reload only.
  3. Not valid with any other promotions and discounts.

FREE UPSIZE FOR ANY HANDCRAFTED BEVERAGE

Terms and Conditions:
  1. Only applicable on the 23rd of March 2017.
  2. Payment must be made with Starbucks Card or Mobile App.


Thanks for Reading! Wassallam

17 comments:

  1. bukan penggemar cofee . tapi sesekali bolehlah. heheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh Mummy ni penggemar kopi... suka je nak layan tapi tengok poket dulu..ehhehe

      Delete
  2. pengemar kopi, kena terjah ni..

    ReplyDelete
  3. Wahh wahhh! Boleh terjah ke Starbucks sini. Menarik tawaran. Hii

    ReplyDelete
  4. woAAHH menarik nya promo ni, yg suka starbuck tu cepat2 manfaatkn promo yg ada ni =D Bbeza dgn Ju seumur hidup xperna minum/makan starbuck ni,, huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala Ju mummy pun baru-baru je lagi try..sebelum takde pun... hehhee.. Takpe masih belum terlambat tuk try..hehhee

      Delete
  5. alahai mummy... kenapa malam ni baru nina tau.. dh lah kaki starbucks. sedapppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha... Next time mummy bagitau awai2 na Nina... hehhehe

      Delete
  6. Replies
    1. aaa memang dapdap sangat..especially flavour baru tu.. yummy! Sila try na...

      Delete
  7. kenapa starbucks perlu tulis nama kita kat cawan dorg tuuuh., hahar2

    ReplyDelete
  8. saya bukan penggemar coffee. tapi if nak buat smoothie yang sangat best yet healthy, boleh try cinch

    ReplyDelete
  9. Saya gi starbucks xbeli kopi,...carik mud muffin 😊

    ReplyDelete